comfortBUSINESS

Jouw persoonlijke ComfortBusiness plan is een heel open en toegankelijk plan met een heel eenvoudig vertrekpunt: wij zorgen dat je bedrijf optimaal verzekerd is en samen beschermen we je inkomen van vandaag en bouwen we aan je pensioen van morgen. Het Afimo ComfortBusiness plan is er voor elke zelfstandige en vrije beroeper, met of zonder vennootschap en steunt op 2 pijlers:

  • Vandaag zorgeloos werken en leven. Met een verzekeringsplan op maat beschermen wij alles wat essentieel is voor jou en jouw bedrijf aan de hand van diverse verzekeringscontracten: je aansprakelijkheid, je personeel, je inkomen, je gebouwen, je mobiliteit, je juridische bijstand, …
  • Morgen zorgeloos genieten. Met jouw financieel plan op maat verzekeren we je financiële zekerheid voor morgen. We bespreken samen de spaar- en beleggingsaanpak die het beste bij jouw situatie past. Fiscaal en niet-fiscaal sparen gaan hier hand in hand. Laat je bedrijf zorgen voor jouw appeltje voor de dorst!

Kiezen voor een ComfortBusiness plan op maat, geeft jou zeker een streepje voor! Dit zijn enkele van de voordelen waar jij als ComfortBusiness plan klant op kan rekenen:

  • Uiterst streng geselecteerde partners: we selecteren onze partners op basis van strenge criteria zoals beschikbaarheid en waarmaken van afspraken, prijzen en voorwaarden van de producten, correcte en vlotte schadeafhandeling, producten die aangepast zijn aan de nieuwste ontwikkelingen, ...
  • Proactieve bespreking: we wachten niet tot jij een vraag hebt, maar contacteren je pro-actief zodat we je optimaal kunnen adviseren over je verzekeringsplan en je financieel plan. Ook andere thema’s komen aan bod: fiscaliteit, successie, vastgoed, ...
  • Persoonlijke service na verkoop, ook bij schade: wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar bij schade en de schadevaststelling gebeurt steeds ter plaatse door de zaakvoerder. Zo ben jij zeker van de beste afhandeling en hoef jij je op het moment van schade geen zorgen te maken.
  • Uitgebreid netwerk: je kan rekenen op ons uitgebreid netwerk van gespecialiseerde en onafhankelijke herstellers. Tot dat netwerk behoren ook advocaten, notarissen, fiscalisten, carrosseriebedrijven, loodgieters, schilders, lekzoekbedrijven, … Dat scheelt alweer een hoop tijd en kopzorgen en zo kan jij rekenen op de beste service die je verdient.
  • Regelmatige informatie en communicatie: We streven naar een voortdurende verbetering van onze dienstverlening. Jouw persoonlijke  Afimo ComfortBusiness plan houden wij dus steeds up-to-date en we communiceren hier regelmatig over met jou.

Onze service stopt niet bij de start van jouw Afimo ComfortBusniess plan, integendeel! Wij volgen de evolutie van jouw bedrijf op de voet en passen je plan aan in functie van jouw situatie. Jouw plan is dus een verhaal met meerdere hoofdstukken, die we samen schrijven.

Kortom, met het Afimo ComfortBusiness plan, ben je zeker van een kwalitatief, zorgvuldig op maat samengesteld plan tegen de beste prijs en steeds on trend met de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Neem zeker contact op voor jouw persoonlijke Afimo ComfortBusiness plan.