Kantoornieuws

Je eigen laadpaal? Wat nu met de brandverzekering?

Vanaf 2029 moeten alle wagens in Vlaanderen elektrisch aangedreven zijn, maar het lijkt alsof we daar niet op gaan wachten. We gaan nu al alsmaar meer elektrisch rijden en daar horen de nodige laadpalen bij, zowel publieke laadinfrastructuur als ‘eigen’ laadpalen bij mensen thuis.

Ken jij Luc al? Onze enthousiaste stagiair vastgoedmakelaar.

We stellen je heel graag voor aan Luc, het nieuwste lid van de enthousiaste Afimo-familie.

Luc maakt sinds kort deel uit van ons Immo team als stagiair vastgoedmakelaar om de kneepjes van het vak te leren. Hij maakte na een lange carrière in communicatie een totale carrièreswitch naar het boeiende vastgoedvak.

Célia vervoegt het Afimo Immo team!

Begin september heeft Célia zich bij het Afimo Immo team gevoegd. Ze doet haar BIV stage van een jaar bij Afimo om de ins & outs van de immobiliën onder de knie te krijgen en vastgoedmakelaar te worden. 

Enthousiast aan het klussen gegaan? Is je huis nog voldoende verzekerd?

Doordat we massaal in ons kot moesten blijven, zijn we met z’n allen aan het klussen geslagen om ten volle van onze thuis te kunnen genieten. We zijn volop aan de slag gegaan om onze thuis op te frissen, uit te breiden, te vernieuwen, … Zowel de leefruimte binnen maar zeker ook de buitenruimte, kreeg de nodige tender love and care.

Het Afimo-team wenst jou een fantastische zomer!

De zomer staat is nu echt in het land en we kunnen allemaal beginnen wegdromen van een welverdiende vakantie.

Ook het Afimo-team gaat genieten van wat vakantie-tijd. Maar omdat jij, onze klant, altijd op nummer 1 staat voor ons, zal je ook tijdens de zomervakantie zoals steeds op ons kunnen rekenen.