comfortBUILDING

Eén enkele polis, maar wel volledige gemoedsrust voor de syndicus en de VME. Dat is wat het Afimo ComfortBuilding pakket jou kan bieden: een polis volledig op maat van jouw appartements- of kantoorgebouw in mede-eigendom, waarbij alle risico’s verzekerd zijn en je dus aan alle wettelijke en statutaire verplichtingen op gebied van verzekeringen voldoet.

Eén enkel pakket met de brandverzekering als basis en 5 mogelijke aanvullingen, afhankelijk van jouw wensen en situatie:

  1. Burgerlijke aansprakelijkheid van de VME en de individuele mede-eigenaars
  2. Beroepsaansprakelijkheid van de interne syndicus, de raad van mede-eigendom, de commissaris van de rekeningen en eventueel ook de VME
  3. Verzekering van de lichamelijke ongevallen voor de regelmatige of toevallige helpers (bijvoorbeeld: 1 van de mede-eigenaars doet klusjes in het gebouw)
  4. Arbeidsongevallenverzekering voor RSZ-plichtig personeel dat de VME in dienst heeft (conciërge, poetsvrouw, …)
  5. Rechtsbijstand

De brandverzekering die de basis vormt van het Afimo ComfortBuilding pakket is een van de meeste complete op de markt en werkt volgens de formule ‘alle risico’s behalve’. Dit wil zeggen dat alles wat niet is uitgesloten, gedekt is. Voeg hier de aanvullingen aan toe die voor jouw situatie van toepassing zijn en je kan rekenen op een polis die jouw situatie optimaal dekt. Zo kan jij op je beide oren slapen.

Door te kiezen voor het Afimo ComfortBuilding pakket, ben je zeker dat het beheer van je contract én je schadedossiers worden behandeld door je vertrouwenspersoon in je eigen regio. Jouw belangen komen bij ons steeds op de eerste plaats en je kan rekenen op onze persoonlijke service bij het beheer van jouw dossier én bij de afhandeling van eventuele schadedossiers.

Wil je graag advies over het beheer van jouw gebouw in mede-eigendom? Wil je graag meer weten over het ComfortBuilding pakket en wil je graag ontdekken welke aanvullingen het meeste geschikt zijn voor jouw situatie?

Neem even contact met ons op en we stellen graag voor jou een Afimo ComfortBuilding pakket op maat samen!