comfortFAMILY

Jouw persoonlijk ComfortFamily plan is een heel open en toegankelijk plan met een heel eenvoudig vertrekpunt: wij zorgen dat je vandaag optimaal verzekerd bent en samen bouwen we aan jouw dromen en doelen van morgen. Want een doel is een droom met een deadline.

Op het Afimo ComfortFamily plan staat geen leeftijd, want iedereen zoekt comfort en (financiële) zekerheid, toch? Of je nu een starter bent, net op eigen (financiële) benen staat en misschien aan kinderen denkt. Of je hebt reeds een mooie carrière en/of gezin uitgebouwd en je wilt sparen om je dromen te realiseren. Of je kinderen zijn al het huis uit en je wil je opgebouwde appeltje voor de dorst verstandig beheren.

 In welke levensfase je je ook bevindt, het Afimo ComfortFamily plan is zeker iets voor jou.

Het Afimo ComfortFamily plan steunt op 2 pijlers:

  • Zorgeloos leven vandaag.  Met jouw persoonlijke verzekeringsplan beschermen wij alles wat jou dierbaar is aan de hand van diverse verzekeringscontracten: je gezondheid, je mobiliteit, je woning, je aansprakelijkheid, je zorgeloze vakantie, je juridische bijstand, …
  • Zorgeloos leven morgen. Met jouw financieel plan op maat verzekeren we je financiële zekerheid voor morgen. We bespreken samen de spaar- en beleggingsaanpak die het best past bij jouw situatie. Fiscaal en niet-fiscaal sparen gaan hier hand in hand.

Kiezen voor een ComfortFamily plan op maat, geeft jou zeker een streepje voor!

comfort family
comfort family

 

Dit zijn enkele van de voordelen waar jij als ComfortFamily plan klant op kan rekenen:

  • Uiterst streng geselecteerde partners: we selecteren onze partners op basis van strenge criteria zoals beschikbaarheid en waarmaken van afspraken, prijzen en voorwaarden van de producten, correcte en vlotte schadeafhandeling, producten die aangepast zijn aan de nieuwste ontwikkelingen, ...
  • Proactieve bespreking: we wachten niet tot jij een vraag hebt, maar contacteren je pro-actief zodat we je optimaal kunnen adviseren over je verzekeringsplan en je financieel plan. Ook andere thema’s komen aan bod: fiscaliteit, successie, vastgoed, ...
  • Persoonlijke service na verkoop, ook bij schade:  wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar bij schade en de schadevaststelling gebeurt steeds ter plaatse door de zaakvoerder. Zo ben jij zeker van de beste afhandeling en hoef jij je op het moment van schade geen zorgen te maken.
  • Uitgebreid netwerk: je kan rekenen op onze uitgebreid netwerk van gespecialiseerde en onafhankelijke herstellers. Tot dat netwerk behoren ook advocaten, notarissen, fiscalisten, carrosseriebedrijven, loodgieters, schilders, lekzoekbedrijven, … Dat scheelt alweer een hoop tijd en kopzorgen en zo kan jij rekenen op de beste service die je verdient.
  • Regelmatige informatie en communicatie: We streven naar een voortdurende verbetering van onze dienstverlening. Jouw persoonlijk Afimo ComfortFamily plan houden wij dus steeds up-to-date en we communiceren hier regelmatig over met jou.  Onze service stopt niet bij de start van jouw Afimo ComfortFamily plan, integendeel! Wij blijven luisteren naar jouw behoeften en doelen en passen je plan aan in functie van jouw steeds evoluerende levenssituatie. Jouw plan is dus een verhaal met meerdere hoofdstukken, die we samen schrijven.

Kortom, met het Afimo ComfortFamily plan, ben je zeker van een kwalitatief, zorgvuldig op maat samengesteld plan tegen de beste prijs en steeds on trend met de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Neem zeker contact op voor jouw persoonlijke Afimo ComfortFamily plan.