Hoe jij je ook verplaatst, doe het veilig en beschermd

Het is een feit dat onze wagen steeds vaker op stal blijft en steeds meer Belgen zich op andere manieren verplaatsen.

We kiezen er steeds vaker voor om ons te voet te verplaatsen of met de (elektrische) fiets, de elektrische step, de motorfiets, het openbaar vervoer en ook vaak een combinatie van verschillende vervoerswijzen. Dat is de mobiliteit van de toekomst! 

De ‘zachte’ mobiliteitsvormen winnen steeds meer terrein. En dit brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee naar veiligheid toe. Deze verschillende mobiliteitsvormen moeten de openbare ruimte namelijk veilig met elkaar delen.

Maar deze nieuwe mobiliteit vraagt ook om een nieuwe verzekeringsaanpak. Afimo is dé supporter van jouw mobiliteitsplannen. Bespreek zeker even met ons wat de meest geschikte verzekeringsformule is voor jouw mobiliteit, zodat jij met een gerust hart en veilig op weg kan.

Enkele voorbeelden:

  • Je rijdt veel minder met de wagen omdat je je anders verplaatst. Dan kan een aangepaste autoverzekering met een beperkt aantal kilometers per jaar een goed idee zijn voor jou.
  • Je hebt een motorfiets gekocht om af te wisselen met je verplaatsingen met de wagen. Je kan kiezen voor een interessante formule die je autoverzekering combineert met een motoverzekering
  • Je gaat er helemaal voor en koopt een elektrische fiets! Een mooie investering die het beschermen waard is. Op onze blog gingen we eerder al dieper in op de specifieke fietsverzekering.
  • Je gaat te voet op pad, met de step of met de fiets. Dan is het belangrijk om je goed te beschermen, zowel qua de zichtbaarheid en veiligheid (bijvoorbeeld met een helm), maar ook met een aangepaste verzekering. Een verzekering ‘alle verkeersongevallen’ bijvoorbeeld dekt alle verkeersongevallen voor het ganse gezin, als bestuurder of passagier van eender welk voertuig. Zo kunnen jullie met een gerust hart op stap. 

Hoe jij je ook wilt verplaatsen, wij helpen jou met een aangepaste bescherming op jouw maat.

Neem zeker contact op, we staan dagelijks voor jou klaar! En ‘voorzichtig op de baan’ he! ?